Sider

fredag, mars 30, 2007

Litt bilder av husoppussingsprosjektstatusen

Stesønn fleipet en stund med at han ville ha oransje rom. Og det syntes vi var litt drøyt, så når vi fikk se bilder av nevøs rom - med flammer i ett felt og ett felt helt oranse, syntes jeg og Luren at det var en fin ide.

Det er to dører på Stesønns rom - den ene går inn til rommet ved siden av, og er ikke i bruk. Jeg har valgt å male flammer der - både for å markere den og for å skjule den (om dere skjønner), og jeg har nå malt ferdig første strøk. Det skulle vel muligens egentlig vært malt mer sort - at hele feltet utenfor flammene var sort, men... jeg synes det er bra nok slik som dette.

Jeg må ha en bedre pensel til neste strøk - en liten pensel til maling av listverk/annet er for grov og har en tendens til å slenge maling utenfor linjene. Slikt frustrerer meg, så derfor blir det ikke mer malt før jeg har et par "hobby"pensler tilgjengelig. I morgen.

Vegger, tak og listverk er ferdigmalte nå i hele stua. Dette er spisestuekroken, og bildet er tatt før sju i morges. Ingen møbler står utover for pappa og Luren lakket gulvene i går kveld. Ett strøk - og det er allerede mye bedre enn det var. Jeg tror ikke de skal lakke flere strøk.

Som dere ser så mangler det listverk rundt vinduet. Det blir satt på i løpet av dagen.
Jeg regner også med at i løpet av dagen blir spisestuemøblementet montert sammen og satt på plass.

Kjøkkenet er helt ferdig. Vel, jeg kunne tenkt meg å skifte taklampe, men det er ikke noe som gjøres, og i alle fall ikke nå.

Mamma og jeg var i går i gammelhuset og pakket ut av kjøkkenskap der, og det er grunnen til at det er så rotete på benken og rundt om på dette bildet. Det er forresten også tatt før klokka sju i morges.

Jeg er veldig fornøyd med både stuer og kjøkken. Panelet ble veldig pent med den malingen og den fargen, fargene går godt sammen og det hvite listverket er prikken over i'en synes jeg.

Blir spennende å se hva vi får gjort i løpet av helga.

2 kommentarer:

  1. Du verden så flinke dere er! Total transformasjon, jo! Ha en flott helg da!

    SvarSlett
  2. Det var lekkert! Jeg likte särlig fargen på de kjökkenskapdörene!

    SvarSlett