Sider

onsdag, mars 28, 2007

Helgejobb, tredje helg. Og litt mer

Jeg oppdaget at jeg har ikke skrevet så mye om det som er gjort siden lørdag:

- Stuen har fått sine to strøk veggmaling og veggene i "innerstuen" skal få listverk og påmontert stikkontakter igjen. Taket der er malt ett strøk, jeg vet ikke om det trengs ett til.
Pappa har snekret og gjort pent den "bjelken" som ble igjen etter riving av lettvegg, og den er malt.
Det som mangler er å få byttet det ene store vinduet (det er tre slike i stuen - de andre er fine) og å få malt alle karmene. Utforing og listverk rundt vinduer og terrassedør mangler også.

- Spisestuen har ferdigmalte vegger. Taket har fått ett strøk. Listverk mangler, og det mangler deksel på stikkontaktene. I tillegg må spisestuemøblement monteres sammen... for det er kjøpt inn nemlig - jeg var på IKEA i går og handlet. (Fikk hjelp av en kamerat til det - og vi koste oss storveis.) Vinduet har karmer som skal males, men det begynner å se ferdig ut likevel.

- Luren har hakket opp mer betonggulv på badet. Nå får vi håpe all betongen vi trenger å få bort virkelig er borte. men her er det enda masse igjen før jeg engang orker tenke på baderomsinnredningen...

- Kjøkkenet mangler plater mellom kjøkkenbenk og kjøkkenskap, men ellers er kjøkkenet ferdig. (Hurra!!) Noen skaper her er flyttet på, noen er tatt bort og alt i alt er det blitt veldig bra.

- Kjøleskapet er flyttet, og ny sofa er bestilt. Den kommer i begynnelsen av mai. Spisestuemøblement er som sagt kjøpt inn og skal monteres i kveld tenker jeg. Det neste rommet jeg må konsentrere meg om å få helt ferdig er Stesønns soverom. Jeg håper vi har det fiks ferdig møblert til han kommer.

Resten av det som har blitt gjort - det klarer jeg ikke komme på. Dagene blir lange og med lite søvn, så jeg har sterkt begynnende teflonhjerne for tiden.

1 kommentar:

  1. Wow!!! Så flinke og effektive dere er! Bøyer meg i (oppussings-) støvet for dere!

    klem

    SvarSlett