Sider

onsdag, oktober 18, 2006

Har jeg blitt en stash'er??

Jeg har skjønt at for en ihuga strikker, så må man ha en viss størrelse på garnlageret sitt. Og det å ha noen få nøster liggende i tilfelle man får ånden over seg, det kan jeg skjønne.
Men så har jeg surfet på blogger rudnt omkring. Og jeg leser blogger rundt omkring. Og jeg skjønner at noen få nøster, det er... det er... Vel, for mange så er det ikke nok. Det er som å gi en alkis et fingerbøl med sprit og si "Nå får du ikke mer!" For hos Stasherne så teller man ikke nøster i garnlageret sitt. Man teller kilo. KILO!

Nå kan man jo nesten lure på om jeg er blitt likedan. Men alt dette garnet har jeg kjøpt med en hensikt - å slippe å stikke i garnbutikken hver uke. Dette er nemlig noen av fargene i "Temmelig hemmelig"-prosjektet mitt. Som vel er minst to-delt, om ikke sjudelt. Akkurat det er jeg ikke helt sikker på ennå - hvor mange ulike varianter eller delprosjekter det blir. Det kan jeg fortelle dere mer om når det nærmer seg jul. ;)
Men jeg har i alle fall funnet ut at disse metallboksene fra IKEA er supre til å stikke slike garnnøster i.
I den store boksen er det PT2 og Rauma finull. I den lille er det Trysil Superwashgarn. Hver for seg ikke forenlige, men muuuulig at det blir litt interaksjon når "Temmelig hemmelig" skal taes i bruk.
Dette garnet er litt fjernt i hodet mitt ennå. Men jeg har innsett at jeg må strikke noe som tar kortere tid også. Og da tror jeg at deler av dette garnet (bildet til høyre) vil bli tatt i bruk. Og her trenger jeg ikke være så hemmelig, selv om det hører til samme runde prosjekt. Jeg tenkte dette kanskje kunne bli en lue til min kjæres Lillebror. Ikke chili-garnet da, men det beige Para-garnet. Som forresten er kjøpt i et anfall av "Hmm - det kunne kanskje blitt morsomt et sted..." - og vel er det nærmeste jeg har kommet til garnlagring. ;)

4 kommentarer:

 1. ØI! Begynner å få litt garn, jo :-) Jeg har sluttet å vise frem mine nyinnkjøp, jeg..... hehe

  SvarSlett
 2. Jupp. Litt garn har det blitt nå... Om jeg er heldig - eller flink nok til å ikek gjøre andre ting - så er omtrent alt dette borte til jul.

  (Vet du hva det verste er?? Jeg må ha mere... når dette er strikket opp.)

  SvarSlett
 3. hmmmmmmm, litt garn der, men lite koks/antrasitt grått, som ikke klør garn assa *hmmmm*

  Men jeg skal til Kiel i januar, der er det billig garn, og salg på garn, latterlig billig iforhold til Norge sies det *smiler*

  SvarSlett
 4. Superwash er garn som ikke klør. Og hvem vet hva jeg plukker opp neste gang jeg skal kjøpe garn? Er lenge til jul...

  SvarSlett