Sider

torsdag, september 07, 2006

Pause i hobbyfiklerier?

Neida, det har jeg ikke hatt.
Men jeg har vært på kurs hele forrige uke - minus onsdagen, og den dagen ble brukt til 1 stk post her og 1 stk dongeriveske ferdig sydd - og siden jeg kom hjem så har ikke pc'en min hjemme vært påslått faktisk.
I tillegg... så venter jeg på at Luren - min kjæreste kjære - skal laste inn bildene fra kamera til sin pc, slik at jeg kan hente de til min egen pc. For da skal jeg få lagt ut bilder av dongeriveska. Jeg synes selv den ble nokså fin, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den, for den er ikke helt min stil til bruk...
I tillegg til å gjøre ferdig veska har jeg strikket helt ferdig en vinveske, og jeg har en halvtimes strikking igjen på den siste. Så må jeg bare feste trådene og slenge begge i maskinen. ;-)
Og så var jeg og kjøpte litt garn i går. Hodet er fullt av planer, men hvor mye av det som kommer til å bli fullført vet jeg ikke. Jeg er veldig flink til å ha planer i alle fall.

Jeg skal på nytt kurs i morgen fredag, og blir borte til og med søndag. Så jeg vet ikke om jeg rekker å få lagt opp bilder og nytt innlegg før i neste uke, men jeg satser på det. Mulig at jeg må gjøre klart for å koble digitalkameraet til min egen pc.

2 kommentarer:

  1. Heisan! Du behøver ikke å feste trådene før du tover. Bare knyt noen knuter og klipp dem av etter at de er blitt tovet i maskinen :-)

    SvarSlett
  2. Da har jeg testet det. Og det funker jo som bare rakker'n! ;)

    SvarSlett