Sider

mandag, juli 31, 2006

Shoppe-shoppe-shoppe... og shoppe enda mere!


Etter at jeg begynte å kose meg med å lage litt smykker, så har jeg fått den vane/uvane å gå bortom bijouterihyllene på H&M, Lindex, Kappahl og alle andre sånne butikker - bare for å se om de har noe morsomme perler på noen av smykkene. Og når det er salg - da titter jeg ekstra nøye på det de har. Og som dere ser - jeg har da funnet litt! Her er bare et lite utvalg av det jeg har kjøpt - f.eks så har jeg et diiigert halsbånd likt det lille armbåndet i messing oppe til venstre på bildet. Det lilla oppe til høyre - det måtte jeg kjøpe to stk av. Kun kr 29 pr smykke (mot opprinnelig kr 149), og så er det fiiiine, flotte glassperler i det. :-) Smykket ca midt i bildet har et anheng jeg ser for meg brukt på en veske en gang - så nå venter jeg bare på at inspirasjonen til den vesken skal komme til meg - flytende på en fjøl!
De to armringene har jeg forresten tenkt å surre perler på. Eller 'bygge om' på andre måter - vi får se. Jeg har i alle fall litt perler å bruke nå da.

2 kommentarer:

  1. Så mange fine perler! Så heldig er ikke jeg når jeg er innom butikkene.. *fnise*

    SvarSlett
  2. Neste Stopp har noen på salg nå. Om du er på Farmandstredet og er innom Neste Stopp, så finner du salgsstativet helt innerst i butikken - ved kontordøren deres. ;)

    SvarSlett